EAGLES OF EDUCATION 2019 | Βραβευση για το Κέντρο μας! 1η Θέση αναμεσα στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών της Κατερίνης

 

Βράβευση για το σχολείο μας! Με χαρά σας ενημερώνουμε οτι το κέντρο μας κατέλαβε τη 2η θέση μεταξύ εκπαιδευτικών δομών της Κατερίνης και την 1η Θέση ανάμεσα στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Οι αξιολογήσεις των πελατών μας έφεραν στην κορυφή των προτιμήσεων χαρίζοντας μας βαθμολογία 10 στα 10!

Βραβείο στην κατηγορία Eagles of Education - Αετοί της Εκπαίδευσης για τις άριστες αξιολογήσεις πελατών κέρδισε το Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΓΚΟΥΛΗ-ΠΕΛΑΓΟΣ. Το κέντρο μας έλαβε βαθμολογία Αριστα 10/10 καταλαμβάνοντας την 1η Θέση μεταξύ των Κέντρων Ξένων Γλωσσών της Κατερίνης. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη διάκριση που μας χαρίσατε και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για τους μαθητές και τις μαθήτριες μας!

       

Λίγα λόγια για εμάς:

  • Το κέντρο μας απο το 2013 έχει εισάγει στην διδασκαλία των Αγγλικών τη μέθοδο #Εκμάθηση Αγγλικών μέσω θεάτρου-Teaching English Through Drama. Το πρώτο κέντρο ξένων γλωσσών στην Κατερίνη που έχει ενσωματωμένο στο πρόγραμμα μαθημάτων του το Θέατρο στην Αγγλική γλώσσα.
  • Το κέντρο μας στα 7 χρόνια λειτουργίας του έχει 100% επιτυχία στις εξετάσεις όλων των επιπέδων σε όλες τις γλώσσες!
  • Απο το 2017 στο κέντρο μας διδάσκονται και η Γαλλική και η Γερμανική γλώσσα.
  • Λειτουργούμε με ολιγομελή τμήματα έτσι ώστε να επιτυγχάνεται καλύτερη επικοινωνία εκπαιδευομένου και δασκάλου.
  • Λειτουργούμε σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, με διαδραστικούς πίνακες σε μεγάλες φωτεινές αίθουσες.
  • Στα 7 χρόνια λειτουργίας μας το κέντρο μας έχει ανεβάσει 34 Θεατρικά έργα στην Αγγλική γλώσσα με ηθοποιούς τους μαθητές του κέντρου μας.

 

Γκούλη-Πελάγος Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Κλεισούρας 36, Κατερίνη,

Τηλ: 2351401268

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook page: www.facebok.com/gkoulipelagos

Instagram page: Γκούλη-Πελάγος Ξένες Γλώσσες